Middag med andarna

22oktHela dagenMiddag med andarnaSalsta slott

Info

Lördag 22 oktober Slottskaféet öppet 11-16; Middag med andarna, Pris 890 kr (alkoholfritt alternativ, vinpaket kan köpas till).

Känslan av att få kontakt med ”den andra sidan” är äkta oavsett om det är på riktigt eller inte. Att få den upplevelsen samtidigt som man avnjuter en fabulös middag på ett riktigt slott är höstens största händelse. Unna dig själv eller dina närmaste ett unikt och omskakande äventyr.

Salsta slott har anor från åtminstone 1200-talet, men människor kan ha bott på platsen långt innan dess, och sedan ända fram till 1976, då de sista ägarna lämnade slottet. Människoödena som har kopplingar till slottet är många och varierande och de flesta vet vi ingenting om. Som skuggor har människorna försvunnit in i historien tillsammans med sina berättelser.

Om det gick att få kontakt med dem igen, vad skulle de berätta? Vad har andarna att säga om sig själva och om oss? Även om det inte finns några vetenskapligt erkända metoder för att kontakta den andra sidan, har människor upplevt underliga viskningar, kalla drag och ibland syner av sedan länge döda människor. Under mitten av 1800-talet växte spiritismen fram med medier som påstod sig kunna överföra budskap mellan våra olika världar. Det finns inget som talar för att det fungerar; men hur skulle det se ut om det var verklighet?

För den som inte är mörkrädd bjuder Salsta slott på en middagsupplevelse utöver det jordiska. Vi bjuds på en vandring genom slottet och får mellan rätterna uppleva en dramatisering av hur andarna når oss från den andra sidan precis som under de viktorianska seanserna. Ingen annanstans kan du vara med om en sådan afton.

Per Johan Råsmark är inte bara en välkänd mentalist, han är även en uttalad skeptiker. Han vet mycket om vad det är som får människor att uppleva en spöklik närvaro och hur budskap från den andra sidan kan fabriceras. Nu släpper han på alla bromsar för att leverera en så övertygande illusion som möjligt av kontakt med den andra sidan. Ingenting är på riktigt men det kommer du att ha svårt att tro när kvällen är slut.

more

Tid

Hela dagen (Lördag)

Pin It on Pinterest