Events by this organizer
maj
09maj12:0016:00TunnbrödÄngslyckans café
Info
Torsdagen den 9 maj firar vi tunnbrödets dag (två dagar för tidigt ), och vi bakar tunnbröd till försäljning (hårt och mjukt) och naturligtvis kan man äta en
Info
Torsdagen den 9 maj firar vi tunnbrödets dag (två dagar för tidigt ), och vi bakar tunnbröd till försäljning (hårt och mjukt) och naturligtvis kan man äta en tunnbrödklämma
Tunnbrödförsäljning & café med tunnbrödklämmor 12 – 16
Tid
(Torsdag) 12:00 - 16:00
Arrangör
juni
08jun17:3020:00Inspirationskväll med Sébastien BoudetÄngslyckans café
Info
Vi är extra glada över att kunna bjuda in till en inspirationskväll med vännen och kollegan Sébastien Boudet lördagen den 8 juni, kl 17.30 – 20. Sébastien är bagare, kock, författare
Info
Vi är extra glada över att kunna bjuda in till en inspirationskväll med vännen och kollegan Sébastien Boudet lördagen den 8 juni, kl 17.30 – 20.
Sébastien är bagare, kock, författare och podd-skapare i podden ”bryta bröd”, där han ger sig in i matsystemets alla hörn och vänder på varje sten. Sébastien brinner för mathantverk, hållbarhet, bra råvaror och stoltheten dessa kan frambringa. Han är med i Karins projekt om gamla spannmålssorter och har bidragit med att lyfta fram kulturspannmålen på många plan.Under kvällen får vi lyssna på Sébastiens berättelser, smaka på fantastiska bröd på kulturspannmål med eko-lokala pålägg, och avnjuta naturvin med eller utan alkohol.
Kostnad 275 kr/person.
Förbokas – maila Ängslyckan för biljett, alt sms 0769-430543. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.
Vi kommer att vara både inomhus och ute i trädgården.
more
Tid
(Lördag) 17:30 - 20:00