Magi på Salsta eller Middag med andarna

19okt18:00Magi på Salsta eller Middag med andarnaSalsta slott

Info

I väntan på slutet på oktober och alla Halloweenfester kan du ladda upp med höstens första spökaktiga event, antingen som en trerätters middag med underhållning + föreställning eller enbart föreställning. Per Johan Råsmark utmanar dina sinnen i en seans-inspirerad föreställning som får dig att undra hur världen verkligen fungerar och som gör det uppenbart att det oförklarliga kan ske utan att det är något övernaturligt.
Den unika miljön på Salsta slott utgör en perfekt inramning till känslan av att något finns där i mörkret och väntar.

För den som vill delta i Middag med andarna börjar tillställningen kl.18 och kostar 730kr inklusive trerätters middag (dryck kan köpas på plats) vid anmälan före 19 september, därefter 750kr. Sista anmälningsdag för själva middagen är 1/10.

Den som enbart vill delta vid magiföreställningarna ansluter kl.21 och priset är då 200kr.

Anmälan till info@salsta-slott.se oavsett om du vill delta med eller utan mat.

Per Johan Råsmark är mentalist och specialiserad på att skapa illusionen av att ha kunna läsa människors tankar och påverka deras val. Han är också ordförande för Uppsala Magiska Befrämjare, Uppsalas trolleriförening.

Uppsala Magiska Befrämjare (UMB)
Uppsalas egna trolleriförening, UMB, har funnits sedan 1946. Från början hade föreningen namnet Uppsala Magiska Bröder men tiderna har förändrats. En trolleriförening är till för de som är intresserade av trolleri oavsett om de är professionella eller amatörer, om de gillar att uppträda eller om de är fascinerade av trolleriets historia. Det enda som brukar krävas för att bli medlem i en trolleriförening är att man har ett intresse som gjort att man lärt sig trolla till en acceptabel nivå. Till föreningens internationellt mest berömda medlemmar räknas Johan Ståhl och Topper Martyn.

more

Tid

(Lördag) 18:00

Plats

Salsta Slott

Lena Salsta 63, Vattholma

Arrangör

Salsta slott

Lena Salsta 63, Vattholma

Learn More

Pin It on Pinterest