Vi är extra glada över att kunna bjuda in till en inspirationskväll med vännen och kollegan Sébastien Boudet lördagen den 8 juni, kl 17.30 – 20.
Sébastien är bagare, kock, författare och podd-skapare i podden ”bryta bröd”, där han ger sig in i matsystemets alla hörn och vänder på varje sten. Sébastien brinner för mathantverk, hållbarhet, bra råvaror och stoltheten dessa kan frambringa. Han är med i Karins projekt om gamla spannmålssorter och har bidragit med att lyfta fram kulturspannmålen på många plan.Under kvällen får vi lyssna på Sébastiens berättelser, smaka på fantastiska bröd på kulturspannmål med eko-lokala pålägg, och avnjuta naturvin med eller utan alkohol.
Kostnad 275 kr/person. Förbokas – maila Ängslyckan för biljett, alt sms 0769-430543. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.
Vi kommer att vara både inomhus och ute i trädgården.