Fullerö handel

Fullerö handel

Heminredning, trädgård och café Villan

Fullerö Handel i Uppsala har erbjudit produkter för heminredning och trädgård sedan 1994. Vi har också ett trevligt café.

På Fullerö handel med Café Villan finns mycket för din inredning och trädgård. Vi har ett brett sortiment bestående av smide, möbler, hallinteriör, tavlor, speglar, belysning, textilier, köksinredning, smått och gott för badrummet, barnartiklar, ljus, lyktor, krukor, trädgårdsdekorationer och mycket mer. Sortimentet förnyas ständigt och vi anpassar oss efter årets säsonger. Perfekta presenter finns i alla prisklasser!

Förutom handeln finns också Café Villan, där du kan avnjuta gott kaffe tillsammans med smörgås, våffla eller kaka. Välj mellan att sitta inomhus eller i vår trädgård. Hos oss i Café Villan kan ni avnjuta ert te på ett klassiskt och mysigt sätt i något av våra hemtrevliga rum. På de fina kakfaten serveras små bakverk, nygräddade scones och smörgåssnittar.

Det vi erbjuder våra kära tegäster är nygräddade scones, sandwich och diverse pålägg såsom vispat smör, färskost, marmelad, skinka och pepparsalami. Av det sötare slaget erbjuder vi till exempel macarons i olika smaker, äppelknyten, småkakor och vaniljpannacotta.

Boka senast två dagar innan. Vi tar emot sällskap på 2–10 personer alla dagar i veckan mellan kl 12-15.

Mer om verksamheten finns på fullero.nu

 

 

KONTAKT OCH MER INFORMATION

Hemsida: fullero.nu
Adress:755 94 Uppsala
Telefon: 018-32 73 87
E-post: handel@fullero.nu

ÅSTRÅKENS TURISMFÖRENING

Åstråken drivs av Åstråkens Turismförening, bildad 2015. Föreningen har till ändamål att verka för ökad turism inom föreningens geografiska verksamhetsområde (mellan Gamla Uppsala och Österbybruk respektive Örbyhus längs ådalarna Vendelån och Fyrisån).

Pin It on Pinterest

Share This