Kocken & Kallskänkan

Start 9 Bo & äta 9 Kaféer och restauranger 9 Kocken & Kallskänkan

Kocken & Kallskänkan
Restaurang & Catering

Restaurangen ligger i Fullerö och erbjuder husmanskost, pizzor, A la carté, barnmatsedel, kaffe, smörgåsar, catering med bufféer samt julbord m.m.
Du hittar dem 200 meter från E4:an vid avfart 189 vid Storvreta.

Restaurangen

Restaurangen serverar traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget. Det serveras även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen. Det finns även pizzor och annat gott. Det mesta är lagat från grunden så klart. Fullständiga alkoholrättigheter finns.

En handikappvänlig restaurang med handikapp parkering. Det gör det lätt att ta sig fram utan hinder!

Restaurang Kocken och Kallskänkan drivs idag av krögarparet Peter och Katarina Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskost anda. De har drivit restauranger sedan 80-talet.

Catering

Restaurang Kocken och Kallskänkan ordnar catering till företag och privatpersoner med inslag av allt från husmanskost luncher, middags beställningar, bröllop, minnesstunder och även där matlagningen blir ett svårt problem att ordna själv.

De kan även ordna matleveranser till olika idrottstävlingar och event i sporthallar och annat om ni behöver någon form av matförtäring eller till bröllop, fester och minnesstunder med servering.

Hyr även allt som behövs till ett dukat bord som går att hyra till din fest som ex. vinglas, porslin, bestick och annat även till värmehållning m.m. Disken tar vi hand om efteråt.

Även helhetslösningar för en fest i det gröna med partytält ordnas med allt som behövs, som bord stolar belysning o.s.v. och uppvärmning vid kalla årstider.

Är du intresserad av att hyra en festvåning på Drottninggatan i Uppsala så går det att göra via restaurangen.

Mer om verksamheten finns på kockenokallskankan.se och på Kocken & Kallskänkans Facebooksida.

Öppettider
Måndag 7.00-18.30
Tisdag 7.00-18.30
Onsdag 7.00-18.30
Torsdag 7.00-18.30
Fredag 7.00-20.00
Lördag 11.00-20.00
Söndag 11.00-18.30

KONTAKT OCH MER INFORMATION

Hemsida: kockenokallskankan.se
Facebook: Besök Kocken & Kallskänkan på Facebook
Plats: 200 meter från  E4:an avfart 189 (Storvreta avfarten)
Telefon: 018-32 32 72 eller 070-627 07 04

ÅSTRÅKENS TURISMFÖRENING

Åstråken drivs av Åstråkens Turismförening, bildad 2015. Föreningen har till ändamål att verka för ökad turism inom föreningens geografiska verksamhetsområde (mellan Gamla Uppsala och Österbybruk respektive Örbyhus längs ådalarna Vendelån och Fyrisån).

Pin It on Pinterest

Share This